docent zelfstandig trainer cursus saunauitbating cursus massage coach massagetechnieken

Hallo! Ik ben Joke. Na het starten, groot maken en verkopen van drie wellness-centra wil ik graag mijn ervaring delen met gemotiveerde cursisten. Dit omdat ik veel vragen kreeg van mensen die ook een saunacentrum of massagesalon willen starten.

“Ik leer mensen terug voelen vanuit hun lichaam. Door massage en bewuste aanraking leren ze op hun beurt anderen helpen”

Je hebt in volwassenenonderwijs wel een hoop theorie en algemene inleidingen gezien, maar je merkt dat er tussen de schoolbanken en een eigen zaak vaak een enorme kloof zit. Een kloof die ik met mijn jarenlange ervaring in de sector perfect kan dichten. Of je bent uitgekeken op een job die je niet meer boeit en je droomt ervan om een eigen zaak op te starten. Je bent niet op zoek naar een extra theoretisch diploma, maar wilt een ervaringsgerichte opleiding die jou snel, persoonlijk en toekomstgericht klaarstoomt om zelf te starten. Gewapend met alle kennis die je nodig zal hebben voor dit uitdagend traject.

 

Schoolbanken aan de kant

We schuiven de schoolbanken aan de kant en gaan in een gezellig kader zeer praktijkgericht aan de slag. Vanuit het duidelijke einddoel om zelf een centrum te openen, werken we terug naar de basis en snijden alle overbodige ballast weg. Alles staat in het teken van
 

 

bruikbare informatie. Theorie en anatomie worden telkens aangeleerd in het kader van massagetechnieken die die dag door je vingers passeren. Niet als een op zich staand geheel aan kennis waar je door moet voor je aan de praktijk kan beginnen.
In de massagelessen leren we ook werken op elkaar, want enkel zo ervaar je hoe verschillende aanrakingen voelen en leer je de juiste bewegingen en druk gebruiken. Je zou je toch ook niet laten opereren door iemand die enkel op YouTube keek naar openhartoperaties? Zo krijg je meteen ook persoonlijke positieve feedback waar je echt mee vooruit kan.

 

Gezellig & doelgericht
De cursus is gezellig, maar ook zeer gestructureerd en doelgericht. Vanuit mijn 25 jaar ervaring bouwde ik een opleiding uit die jou bij de hand neemt en ondersteunt met praktische inzichten. Tips & tricks uit de realiteit die je meer bijbrengen dan een standaard handboek je kan geven. Cursisten zeggen vaak dat ik de eerste lesgever ben die ze ontmoeten die geen cruciale informatie achterhoudt, maar echt alles deelt wat ik zelf geleerd en ervaren heb. En dat net die informatie ervoor zorgt dat ze zelf konden starten zonder de blutsen en builen die beginners er vaak moeten bij nemen.